poule "La Ligue du Soigneur"

Gladde kasseien, straffe gravelstroken, mooi asfalt, bospaden, langs het kanaal, bergop, bergaf, wind op kop, wind in de rug, kop over kop, solo, stoempen of op souplesse? De vier legendarische voorjaarsklassiekers zullen ons in april 2021 trakteren op alles van dit en meer.

Doe gratis mee aan de voorjaarsklassiekerspoule "La Ligue du Soigneur" en win mooie Soigneur prijzen!

Le Soigneur - de beloning na de meet - Blond bier
Bestel direct
Er zijn nog geen producten toegevoegd
Voorspel de winnaars van de voorjaarsklassiekers

Voorspel de winnaars van de voorjaarsklassiekers

Op 4 april starten de renners in de legendarische Ronde van Vlaanderen. Een week later, op 11 april, denderen ze over de kasseien van Parijs-Roubaix.  Amper bijgekomen steken ze op 18 april de grens over voor de enige Nederlandse klassieker: de Amstel Gold race. De maand april wordt op de 25e afgesloten door Luik-Bastenaken-Luik.

Stel uit een lijst renners het sterkste team samen en win geweldige Le Soigneur prijzenpakketten! Vergeet niet je vrienden uit te dagen om voor eens en altijd vast te stellen wie de grootste wielerfanaat is van jullie.

klassement

De eerste koers uit de competitie is gereden en de eerste tussenstand van La Ligue du Soigneur is daarmee bekend. Kijk in het klassement hoe jouw team het gedaan heeft ten opzichte van de rest. Na het afzeggen van Parijs-Roubaix is de Amstel Gold Race op 18 april de volgende koers die meetelt voor het klassement.

klassement

reglement

reglement

Iedere deelnemer* selecteert bij de inschrijving uit een lijst 8 wielrenners. Dat is zijn team.  Zijn team kan punten verdienen in de volgende koersen: Ronde van Vlaanderen (4 april), Parijs-Roubaix (11 april), Amster Gold Race (18 april) en Luik-Bastenaken-Luik (25 april). 

Iedere renner die in de top 10 eindigt aan de finish van één van deze koersen, verdient punten voor zijn team volgens onderstaand stramien:

klassering punten   klassering punten
1e   20   6e   5
2e   12   7e   4
3e   10   8e   3
4e   7   9e   2
5e   6   10e   1

 

Na afloop van de vier koersen tellen we de punten van iedere deelnemer op. De top 3 met de meeste punten winnen mooie prijzen. Bij gelijkstand, telt het aantal winnaars in het team. Vervolgens het aantal tweede plaatsen.

Na iedere koers wordt uit de deelnemers met de winnaar in het team, de dagwinnaar geloot. Wanneer niemand de juiste winnaar heeft voorspeld kijken we naar de tweede of anders derde plaats.

* Als je je meerdere keren inschrijft, telt alleen het team dat je als laatste hebt samengesteld.

Win geweldige Le Soigneur-prijzen!

Er worden geweldige prijzen ter beschikking gesteld voor de beste voorspellers van iedere voorjaarsklassieker als voor de top drie van het eindklassement voor de vier klassiekers samen. 

overzicht prijzen

De prijzen zijn belangeloos ter beschikking gesteld door onderstaande bedrijven. 

prijssponsors

Le Soigneur blond bier tbv de Vrijthof Vrijthof Bike Chanllenge in Hilvarenbeek

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.