informatie webshop Le Soigneur

Le Soigneur - de beloning na de meet - Blond bier
Bestel direct
Er zijn nog geen producten toegevoegd

Start met shoppen

Stichting JAndrea

Stichting JAndrea is opgericht met als doel het werven van fondsen voor het KWF. De stichting organiseert de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge waarmee al meer dan een miljoen euro is opgehaald voor het KWF. Daarnaast heeft de stichting het wielerbier Le Soigneur op de markt gebracht, waarmee alle opbrengsten ook worden gedoneerd aan het KWF. 

Onze gegevens:

Stichting JAndrea
Jupiterstraat 20
5081TE Hilvarenbeek
kvk: 74351591
BTW: NL859867213B01 (uitsluitend voor Le Soigneur activiteiten)
tel: 013-5050992
@: administratie@le-soigneur.nl

Stichting JAndrea heeft ANBI status, geregistreerd onder RSIN 859867213. 

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Stichting JAndrea en daarmee ook de webshop wordt volledig gerund door vrijwilligers, waardoor zendingen niet altijd op dag van bestelling de deur uit gaan. Wij streven er naar om bestellingen binnen 3 werkdagen op de post te doen. 

Sommige artikelen kunnen niet verstuurd worden, maar dienen persoonlijk opgehaald te worden op adres Slibbroek 1 in Hilvarenbeek. Dit is bij het artikel vermeld.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DPD. 

Bedenktijd / retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via webshop@le-soigneur.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met webshop@le-soigneur.nl Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

terug naar

webshop

homepage

Le Soigneur blond bier tbv de Vrijthof Vrijthof Bike Chanllenge in Hilvarenbeek

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.